Regn och träning

Nu är det verkligen höst. Nästa vecka då ska jag börja köra gång min träning. Det är inte mångaplagg som sitter snyggt längre, för mycket god mat i sommar.

Ellos beställning

Min senaste beställning fr Ellos ser ut som nedan:



Kan bli en snygg kombination om nu bara materialet i kläderna håller måttet - samt passformen.



25 kr kostar kavajen. En chansning.
Köpte man 4 varor fick man fri exp avg och då är billiga sidorna bra att titta in i.

Summa för beställningen blev 600kr. Fårse om det är värt pengarna.
Jag gillar rutiga kjolar. Hoppas den passar.

Beundrar

Beundrar alla aktiva bloggare. Hur orkar de uppdatera sig blogg 4-5 ggn per dag! Det är ett intensivt jobb att vara så aktiv. Hoppas att de får betalt för mödan. Tyvärr misstänkr jag att det kan vara ganska snefördelat med inkomster bland de mest aktiva. Jag undrar hur mycket man kan tjäna på sin blogg?

Snart september

Dags att börja planera hösten. Nu eller aldrig.

Var är pengarna??

Var är pengarna mellan man startar en överföring från en bank till en annan? Varför tar det flera dagar i vissa fall t ex SEB till ICA Banken och inte mellan Swedbank och ICA Banken. Var är pengarna under tiden? Det stör mig väldigt att det ska ta flera bankdagar och jag har ännu inte fått något vettigt svar på varför mina pengar ska vara "ute på vift"?

Tillbaka igen då

Ja nu är hösten här, nästan i allafall, har börjat jobba igen och det känns lite trögt att komma igång. Det är så mycket annat som händer runt om kring och då har jag svårt för att fokusera. Jag blir okoncentrerad och splittrad.
Hur skaffar man sig bättre minne? Jag har väldigt dåligt minne det är bra för mitt förhållande men det är inte så bra för mitt jobb. Tänk om jag hade kunnat komma ihåg allt jag läser? Hur gör man för att komma ihåg saker man läser?

Ursäkta alla stavfel

Jag vet att jag stavar konstigt, jag ser det inte när jag korrekturläser, har en släng av dylexsi. Inte grav men jag ser inte mina stavfel förrän jag läser igenom texten långt senare. Finns det fler?
Viktiga mail på jobbet brukar få ligga en dag innan jag skickar send plus att jag använder stavningskontroll. Jag vet att många människor störs sig väldigt på stavfel men jag kan inte hjälpa att jag inte ser dem. Det är så det är, jag har accepterat det hela och jag lider inte av det själv så värst mycket. Ibland blir det pinsamt men inte ofta.

Cape/poncho



Har sett denna cape hos La Redoute. Ska betälla hem den och se om jag gillar den.
Den är finare än HMs som också har med ett par stycken i höstkollektionen. 

Semester

En vecka kvar av semestern. Det har varit/är sådan fin sommar i år. Man har blivit brun och fått badat. Känns inte som om det kommer bli någon höstresa i år till värmen. Jag är mer sugen på att få åka lite skidor i vinter..

RSS 2.0