Poncho?

Har fortfarande problem med att hitta en pocho. Jag är helt ute tydligen... Tycker att pochon borde komma tillbaka snart så jag kan hitta någon snygg. Får åka ner till Barcelona annars där fanns det snygga ponchos - som jag tyvärr inte köpte vilket jag ångrar.

Boklyssnar tips

Fösta gången har jag lyssnat på en bok. Det var Tusen strålande solar av Hosseini, Khaled och vilken bok. Den tog tag i mig rejält. Vacker beskrivning av två afganska kvinnors öde. Krig och kärlek. Vet inte om det var för att jag lyssnade på boken  men något var det som gör att jag funderar över den och att den berörde mig mycket.
Jag har även läst Flyga drake (finns nu som film) och även den tog tag i mig. Det är så intressant att läsa skildringar av människor från ett land som Afganistan. Det enda man hör om det landet är Bin Ladin och elände och dessa två böcker har fått mig mer nyfiken på landet och dess historia. Inte för jag skulle vilja resa dit men i från min trygga värld. Tror inte det skulle vara kul att som blond kvinna resa runt där. Jag har varit i andra muslimska länder tidigare och jag tycker att jag känner mig begränsad i liknande kulturer. Jag har inte behov av sådana äventyr, reser heldre till USA... och läser böcker som skildrar personliga livsöden.

Pinsamt Kyle

Såg allsång på Skansen i tisdags och nu förstår jag än mer varför jag inte brukar se det programmet. Det blev så pinsamt när Kyle satte igång med sin "Kina satir".  Jag tycker hela inslaget var en förolämpning mot Wei Wei. Plumt och gammalmodigt. Har inte Kyle hängt med vad som har hänt i Kina de senaste åren? Mao och blå overall kändes så billigt och spelade på fördomar. Kunde hon inte skämta om det nya Kina?  Stackars Wei Wei att behöva ta emot denna förolämpning.


ACO

Läste om vår skidskyttedrottning Anna Carin Olofsson, hon fick barn den 28 juni, ca 2,5 veckor sedan och har redan börjat träna 1,5h pass!! Jag är imponerad. Tänk om man hade en uns av den drivkraften samtidigt som det känns lite väl tidigt... men hon med i eliten och jag gissar att det är andra spelregler där än vad det är i hos svenssons.
Hoppas bara hon inte kör slut sig och orkar komma igång igen.
http://www.acolofsson.com/aktuellt.asp?aid=67&menyid=1 

Jogging

Äntligen en liten jogging tur på morgonen.
Att det ska vara så segt att komma iväg när det känns så bra efteråt.

Dra på känga

Jag gillar denna känga. En snabb dra på känga.
199kr känns inte så mycket.


Snygg kavaj



Jag gillar denna kavaj - på bild i allafall.... 349kr är inte mycket.
Jag passar inte i en lång kavaj med upprullade ärmar, denna modell av kavaj sitter snyggare på mig.



Ingen MC jacka för min del

I eftermiddag ska jackan skickas tillbaka. Har funderat och jag vet att jag kommer inte klara av lukten.
Det är någon annan lukt än skinn... Kemikalier. Känns inte nyttigt.

Ellos MC-jacka luktar

Beställde hem denna jacka, bra pris helt ok skinn men den luktar väldigt illa! Den har hängt nu i ett par dagar men lukten är inte borta. Kommer nog skicka tillbaka den..


Besökare?

Undra hur många bloggare som ALDRIG för besök - typ mig? Kanske borde börja göra lite reklam men jag känner mig lite nöjd med situationen som den är konstig nog men det är nog så att bloggen blir kravlös och det är skönt tycker jag.

Sönddag

Idag planeras ett besök på Gunnebo slott, tänkte fortsätta att hämta inspiration till min egen (lilla) trädgård.
Jag har aldrig varit där! Det ligger för nära helt enkelt, numera ligger det ca 15-20km bort från där jag bor.



Foto Staffan Johansson

Trasiga jeans

Ser att det varit mode med trasig jeans ett tag. Jag vet att jag själv hade det på typ 80-talet men det ÄR INTE snyggt. Ser mest slafsigt ut. Ännu fulare är ju trasiga strumpbyxor!!! Finns det något vidrigare? Varje gång jag ser trasiga strupbyxor så får jag lust att gå fram och ge pengar till personen i fråga så hon kan gå och köpa sig ett par nya och hela strumpbyxor

Äntligen fredag

Är på jobbet kl 625 idag! inte klokt. Men tänk vad man kan få gjort saker...


Poncho

Jag är på jakt efter en snygg poncho. Är det någon som har tips?
Denna Missoni, cashmere blend wrap ($2590) är snygg tycker jag (http://www.net-a-porter.com/products/33488). Lite mycket pengar bara för ett plagg som jag ska ha hemma mest.
Den är snyggare än en riktig poncho men jag får leta vidare.



Missoni Notizia cashmere blend wrap

Regn idag - igen

Lika bra att jobba.... Jag är så tidigt på jobbet. Det är super lungt den här tiden. Skönt att kunna vakna till i lugn och ro med en kaffe.

Jogging

Känner mig så duktig. Jag kom ut på en liten runda igår, ca 3 km. Alltid något - tänk om det är en början... Jag har nog gått upp ca 2 kg sedan jag började jobba. Går väldigt lite promenader numera. Trodde jag skulle kunna komma ut på dan en 30 minuter men det blir inte så ofta. Är det någon som har tips på hur man motiverar sig?

Godmorgon

Regn idag. Helt ok att jobba.
Ska lämna in bilen på service, inte kul för plånboken. Ca 2000 kr för att byta lite olja plus lite annat fix och trix. Men serviceboken får sin stämpel och det är väl det som är.

Linnesträdgård

Fin fint.
Väl värt en picknick.


Regn

Lite regn idag men det är ok. Planen är att åka till Botaniskaträdgården och titta på en trädgårdutställning.

SATC

Super kul film. Samatha i hög form. Gå och se den!

RSS 2.0